Láng György Géza

Levegőszennyezés jobbról-balról

A kérdés, hogy „járt-e Cecil a Török utcában”, azaz, hogy járt-e Vona Gábor az ajkai városházán, viszonylag hamar eldőlt.

Az olvasói jelzés nyomán közösségi oldalunkon közzé tett információt azóta más források is megerősítették, tehát immár tényként kezelhetjük, hogy a Jobbik országos elnöke nemcsak sétált egyet Ajkán, hanem bement a városházára is. Ott pedig nyilván nem lakcímbejelentést intézhetett, hanem talán a kisdolgát. Merthogy az MSzP ajkai erős embere, Schwartz Béla polgármester állítólag nem volt otthon, hanem éppen az ajkai levegőszennyezést szüntette meg Budapesten, az erőmű új tulajdonosaival tárgyalva. Az MSzP helyi elnöke, dr. Horváth József alpolgármester pedig szabadságon volt. Egyébként is, mind az MSzP, mind a Jobbik teljes erőből tagadja, hogy közöttük bármiféle együttműködés akár csak szóba is jöhetne.

Mi a magunk részéről úgy véljük, hogy ami nyilvánvaló, arról nem is kell különösebben egyeztetni, tehát tényleg felesleges volt Vonát “hírbe hozni” Schwartz Bélával. Az talán mégsem csak a véletlen műve, hogy ilyen könnyen gyanúba kerülhettek… Ám legyünk jóindulatúak: mivel mostanában a városban a levegőszennyezés a legaktuálisabb téma, tehát ha valamiről, akkor nyilván a levegőszennyezésről egyeztet a Jobbik és az MSzP Ajkán.

Közéleti levegőszennyezésről…

Talán ez is tetszik...

Comments are closed.